Werkwijze van drukkerij Sugroep B.V.

Wij bij Sugroep bv. vinden niks belangrijker als kwaliteit en een nauwe samenwerking. Daarbij is de relatie met de klant ook zeer belangrijk. Sugroep bv. biedt klanten een totaalpakket wanneer nodig. Of het nu gaat om vellen-offset drukwerk tot een exclusieve afwerking.

Gespecialiseerd in:

Brochures, Documentatiemappen, Verpakkingen, Speciale enveloppen, Hardcover boeken, Kalenders, Papieren draagtassen, Magazines, Tabbladen, Posters, Flyers, Visitekaartje, Kraskaarten, Ringmappen, Foliedruk, Flock, Garen gebrocheerd, Gelijmd gebrocheerd, Geniet gebrocheerd, Wire’o, Laminaat, Kraskaarten, Pregen, Stansen, Spot UV, UV lak, SU lak

Advies

Heeft u exclusief of kwaliteitsdrukwerk nodig in vellenoffset met een complexe samenstelling en/of met een hoge actualiteit? Vanaf de gedachte tot aan de realisatie van uw product zullen wij nauw met u samenwerken om uw wensen te realiseren. De accountmanagers van Sugroep bv. denken graag met u mee. Onze portfolio is enorm breed, bedenken wij verrassende en originele ideeën voor al uw drukwerkproducten. Aangezien dit ons vak is, zien wij elk project als een uitdaging. Door deskundige adviezen, documenten, controle en ondersteuning maken wij uw gedachte visueel.

Pre-Media

Pre-Media omvat het volledige proces van creatie en digitale fotografie tot en met het geschikt maken en aanleveren van data voor de diverse media. Voor drukwerk betekent dit het drukgereed maken van data, de proeven en het digitaal aanleveren voor de digitale drukvorm-vervaardiging. Onze prepress specialisten staan voor u klaar!

Vellenoffset

Zowel organisatorisch als technisch zijn wij helemaal gericht op communicatie met exclusieve en hoogwaardige doelgroepen. Het uitgangspunt bij de investeringen in onze kernactiviteiten is “kwaliteit en snelheid tegen een lage prijs”. Wij drukken met een gemiddelde snelheid van 15.000 druks per uur waarbij onze drukpersen 24 uur per dag worden ingezet. Dat wil zeggen dat wij gewend zijn aan grote oplagen drukwerk, zeer strakke tijdschema’s en korte doorlooptijden. Ons machinepark is zeer uitgebreid en wij werken met de nieuwste technologieën en zijn up-to-date.